Logo Let op – Intake stop! Meer informatie staat onderaan de pagina

Mijn naam is Joanna Jungowska van oorsprong Poolse en in Nederland werkzaam als gediplomeerd psycholoog. Mijn master diploma Klinische Psychologie is gewaardeerd door de bevoegde Nederlandse autoriteiten (Nuffic) en gewaardeerd als gelijkwaardig aan het overeenkomstige Nederlandse diploma.

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen:
- NIP - Nederlandse Instituut van Psychologen
- VPEP - Vereniging van Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie
- PTT EMDR - Vereniging EMDR Polen

In het geval van psychologische hulp is het van belang geen belemmering te hebben op het gebied van taal. Daarom bied ik hulp aan voor mijn Poolse landgenoten die neergestreken zijn in Nederland en graag in hun moedertaal geholpen willen worden.

Behandeling

Indien u zich allen voelt, depressief, geen zin om te werken, of als u andere psychologische problemen heeft, twijfel dan niet langer en ga opzoek naar hulp! Onthoudt! In ieder zijn of haar leven kan het voorkomen dat er problemen zijn die je niet alleen kan trotseren. Voelt u zich op zo'n moment, neem dan de eerste stap om jezelf te helpen!

Psychologische hulp wordt u aangeboden voor een verscheidenheid aan problemen, waaronder:
  • Angststoornis
  • Stemmingswisselingen
  • Psychosomatische stoornissen
  • Traumatische problemen of gebeurtenissen

De eerste twee afspraken staan voornamelijk in het teken van eerste contact leggen, de diagnose en het te behalen doel van de therapie. Enkel na het diagnosticeren van de problemen kan er gestart worden met de therapie, geheel gebaseerd op uw wensen en verwachtingen.

Contact

Sinds februari 2019 zijn nieuwe privé intakes helemaal gestopt. Voor nieuwe aanmeldingen ben ik beschikbaar binnen GGZ in Balans in Breda of Eindhoven. Voor meer informatie kunt u zich richten op www.ggzinbalans.nl